Sveriges billigaste franchise?
På TSR vill vi erbjuda våra gäster en intressant, god och snabb meny med ambitionen att erbjuda en ”mini food court” där det ska finnas något för alla. Vi vill kunna erbjuda våra gäster en snabb, vällagad och god måltid. Vår enkla upplägg gör att vi i princip kan få plats i vilken lokal som helst och kan därför finnas där för våra gäster där vi behövs som mest. I tunnelbanan, sjukhusets entré, på köpcentret, på tågstationen eller var vi än ser en lämplig plats.
Vårt hjärta är naturligtvis våra SUBs – men vi erbjuder även wraps, sallader, pizzarullar och focazza för variation. Tack vare vår Cheer Chef-ugn kan vi servera ett brett utbud av mat utan att steka, vilket skapar en mini-food court-upplevelse. Gästerna väljer bröd (ljust, mörkt eller glutenfritt), storlek och smak. Med tolv SUB/wrap-smaker, sallader, sex pizzarullar, tio Focazzor och specialerbjudanden för gäster erbjuder vi över 100 kombinationer samtidigt som vi håller lagret hanterbart för franchisetagare. Säsongsbetonade och tidsbegränsade erbjudanden håller menyn levande, och vi arbetar alltid med att förbättra vårt erbjudande!
At TSR, we want to offer our guests an interesting, tasty and fast menu with the ambition to offer a ”mini food court” where there should be something for every one. We want to be able to offer our guest a quick, well-prepared and tasty meal. Our simple set-up means that we can basically fit in any premises and can therefore be there for our guests where we are needed most. In the subway, the hospital entrance, at the shopping mall, at the train station or wherever we see a suitable location.
Our heart is, of course, our SUBs – but we also offer wraps, salads, and pizza rolls for variety. Thanks to our Cheer Chef oven, we can serve a wide range of food without frying, creating a mini food court experience. Guests choose bread (light, dark, or gluten-free), size, and flavor. With twelve SUB/wrap flavors, salads, six pizza rolls, 10 Focazzas and special guest items, we offer over 100 combinations while keeping stock manageable for franchisees. Seasonal and limited-time offers keep the menu vibrant, and we’re always working to improve our offer!